Systems - Eagle Security Dordrecht bv

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Systems

Eagle Security Systems

Inbraak- en brandbeveiliging
Camerasystemen en toegangscontrole
Keuring en onderhoud noodverlichting
Keuring en onderhoud elektrische installaties
Keuring en onderhoud kleine blusmiddelen

 

Eagle Security Dordrecht is een NCP erkend technisch beveiligingsbedrijf. Wij leveren, installeren en onderhouden bijna alle gangbare merken alarmsystemen. Alle door ons geïnstalleerde systemen worden volgens de daaraan gestelde eisen opgeleverd. Op verzoek kunnen wij u een beveiligingscertificaat of opleveringsbewijs overhandigen.

Als standaard systeem leveren en installeren wij de Alphavision ML. Dit systeem van Nederlands fabricaat is bijzonder gebruiksvriendelijk en tegelijkertijd toch zeer flexibel en makkelijk aan te passen aan uw wensen. In- en uitschakelen door het intoetsen van uw pincode of het aanbieden van een proximity tag.
Het systeem werk zowel bedraad als draadloos.Optioneel kunnen wij uw systeem voorzien van brand/rook detectie. Deze detectoren detecteren een beginnende brand en waarschuwen u via de aangesloten sirene van uw systeem.

Uiteraard zal bij een alarmmelding de aangesloten binnensirene afgaan en de flitslamp zal een optisch signaal geven. Buiten deze signalen kunt u ervoor kiezen om een melding via uw mobiele telefoon te krijgen. Ook kunt u ervoor kiezen om uw systeem te laten doormelden naar en particuliere alarmcentrale.

Zowel de live beelden als de opgenomen beelden kunt u lokaal of op afstand via de gratis software bekijken. Indien u op meerdere locaties een HIKVISION camerasysteem heeft kunt u deze beelden samenvoegen in één scherm. Ook kunt u een gratis App verkrijgbaar zodat u ook via uw mobiele telefoon de beelden kunt bekijken.Volgens het bouwbesluit en de Arbowet dient noodverlichting minstens eenmaal per jaar onderhouden en gecontroleerd te worden. Eagle Security Dordrecht kan deze werkzaamheden voor u verrichten.
Geheel volgens de NEN-EN 50172 testen wij de noodverlichting en rapporteren wij aan u de geconstateerde bevindingen.

Behoudens onderhoud aan noodverlichting verzorgen wij ook de inspectie van elektrische installaties en elektrisch gereedschap. Als eigenaar/gebruiker bent u aansprakelijk voor geleden schade. Bij ongevallen met genoemde apparatuur moet u kunnen aantonen dat u de benodigde inspecties heeft laten uitvoeren. Wij kunnen genoemde inspecties voor u uitvoeren. Uiteraard doen wij deze inspecties geheel volgens de NEN 3140.Ook voor onderhoud aan kleine brandblusmiddelen kunt u bij ons terecht.
Brandslanghaspels, brandblussers en droge blusleidingen dienen jaarlijks
onderhouden te worden. Eagle Security Dordrecht verzorgt ook deze werkzaamheden voor u.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu