Surveillance - Eagle Security Dordrecht bv

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Surveillance

Surveillance

Surveillance wordt in aanvang gezien als een preventief middel, dit ter voorkoming van criminaliteit of andere ongewenste- of onveilige situaties.

De controles worden op wisselende tijdstippen uitgevoerd. Er wordt gelet op juiste afsluiting van gebouwen en terreinen.
Als goede buren kunt u ook collectief met ons een overeenkomst aangaan, waardoor de kosten gereduceerd en het toezicht geoptimaliseerd.
Tijdens de zogenaamde 'Brand- en Sluitrondes' inspecteren we (bedrijfs)panden en nemen onveilige situaties weg. Een 'vergeten' koffiezetapparaat kan de oorzaak zijn van een brandgevaarlijke situatie. De 'vergeten' screens en zonneschermen zijn aandachtspunten als er slecht weer op komst is.
Wie doet de deur op slot?

Onze collega's laten uw pand veilig en afgesloten achter.


De surveillancedienst kan in overleg ook zorgen dat u pand 's morgens weer toegankelijk is. Geïnspecteerd en dus veilig. Geen onnodige sleutels en alarmkodes in omloop en niet afhankelijk van ziekteverzuim of (vakantie) verlof van uw medewerkers.

Ook tijdens u vakantie of verblijf elders kunt u een beroep doen op tijdelijk toezicht vanuit onze surveillancedienst.Helaas maken criminelen misbruik van de situatie, zo bijvoorbeeld steeds vaker tijdens de uitvaartplechtigheid van een dierbare.
Een overlijdensbericht in de krant kan al voldoende zijn om hen op kwade gedachten te brengen brengen.
Vaak in overleg met de uitvaartverzorger verzorgen we 'zaakwaarneming' en verblijft één van onze medewerkers gedurende uw afwezigheid in de woning.

Alle tarieven zijn afhankelijk van de tijdsduur van de werkzaamheden.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu